Posted by: alidahlan | November 2, 2009

Auni jalan2 ke Miri, Sarawak

30hb oktober yang lepas abah bawak auni jalan2 ke negeri sarawak… abah bawak pegi Bandaraya Miri, sampai miri Pakcik ayap dan makcik noe yang jemput di airport, sepanjang kat Miri kami tinggal di rumah diorang laa… best sgt diorang layan… abah suka makanan “wan”… mak kepada pakcik ayap… Auni jumpa kawan Auni kat sana… Nasuha Irdina… nasuha tua 2 bulan dr Auni, Nasuha dh pandai jalan…. auni baru jer tumbuh gigi ngan pandai merangkak… hehehe

thanks pakcik Ayap, makcik Noe, Tok Wan dan Nasuha sebab layan kami sekeluarga sepanjang berada di Miri…

 

Auni baru sampa kat Airport Miri

 

Comel kan kami berdua?? Nasuha lg comel sebab pakai tudung….

 

Baru gigi dua batang… ibu dh bg makan jagung??

 

kami jalan2 kat titi gantung…. bess… ibu jer takut skit…. auni rilekk…

 

 

kat pasar malam Saberkas, Miri… ibu ngan abah cari ikan masin ngan kek lapis..

 

Hari kedua Pakcik Ayap bawak jlan2… Auni testing tudung Nasuha… comel kn?

 

its Niah National Park!!… tp tak masuk gua niah pun… jauh sgt berjalan…

 

Abah ckp nnt nak bawak Auni jalan2 Bandaraya Kuching plak….. abah mesti tunaikan janji tau…..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: