Posted by: alidahlan | April 19, 2009

Lama abah tak post….

Assalamualaikum… lama betul abah tak post blog nih… ibu pun sekali jer post, dah malas dah…. byk gambar auni dan video auni dalam facebook abah. Nak jadi cerita malam semalam tokmi auni tpon dr perlis, tanya mana lagi gambar auni yg baru? hehehe… sebenarnya cuti sekolah haritu tokbah dan tokmi ada datang sabah, Tokmi datang follow tokbah yg ada program kat sabah nih.. so dia amik peluang la jumpa cucu anak bongsu nya ni… hehehe….

byk hari jugak depa duk sabah nih… sempat la jugak abah amik gambar sekeping dua…

_________________________________________________________________________

 

Dalam seminggu lepas… auni jalan2 lagi pegi KK, kali ni ikut abah jumpa member fotografi abah. Beruntung auni sebab pakcik2 yang abah jumpa ni bukannya calang2 fotografer…. seorang uncle nama Amru sorang lagi Hafiz , apa yang untungnya… sepanjang bejalan ngan uncle2 ni… diorang asyik amik gambar auni jerr… kira portraiture percuma la untuk auni! nnt auni kena terima kasih kat uncle nih…

Gambar dibawah diambil oleh Uncle Amru dari flickrnya

 

Hahahaha….. main ayaq liuq!!

Advertisements

Responses

  1. saLam takziah . .


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: