Posted by: alidahlan | Februari 8, 2009

Tudung dah semakin muat…

Rasa-rasanya masa auni cukup sebulan abah beli tudung ni…. abah pun dah lupa sejak ibu cakap tudung ni besar sgt, tak muat ngan Auni…. ntah apa mimpi ibu… tgh abah buat keje ngedit gambar.. keluar seorang baby girl solehah di sebelah abah… bertudung.. muka blur-blur ( mungkin sebab 1st time pakai tudung kot ) terus abah teringat… dalam blog uncle Razaqq pun ada update akak ‘Azra pun pakai tudung gak… so abah pun terus capai kamera…. auni plak blur-blur malu… malu apa ntah!! bila Auni pakai tudung… pipi lah paling menyerlah… tersembol macam roti boom… hehehe…. macam abah… cuma abah takleh pakai tudung!! huhu….

nnt kalau ada gambar lagi abah update lagi gambar auni bertudung……

Advertisements

Responses

  1. updatge banyak2 gambaQ auni dlm blog nih.. hehehe.. tok ummi nak tengok.. aku pun nak tengok… hehehe… sebijik muka abah ‘Ali!!!

  2. wah… dah besar rupanya anak buah mak lang. ok terus membesar jd anak soleh ya. salam utk ibu ya.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: