Posted by: alidahlan | Januari 26, 2009

Auni ikut Abah…

Kelmarin auni ikut abah pegi piknik keluarga ngan pakcik-makcik dan kawan2 auni… ada Abg Adam, Abg Akrami dan Aireil… Auni sorang jer anak dara… hehehe…

Abah mandi laut sensorang sebab pakcik lain tak bawak baju spare… Abg akrami ngan Abg Adam pun mandi.. hehehe

pastu Auni ikut abah pegi Hotel…. first time auni tidor kat hotel… sebabnya esok pagi abah ada amik gambar kat KK… aircond hotel sejuk… auni tidor tak sedar apa!! hehehe….

Pagi2 lagi abah dah jalan pegi amik gambar, pastu pukul 12tgh abah datang amik auni ngan ibu… terus check out hotel, dan pergi ke tempat kenduri… abah dah risau takut auni macam2 hal pulak kat kenduri orang.. auni kan selalu muntah susu banyak!! Alhamdulillah auni tidor jer…. ibu pun senang skit bleh makan2…. abah pun rileks buat kerja…. Abih kerja abah pegi kat auni… tgk auni dah jaga… senyum2 kat abah…

 

Nnt kalau auni minat photography… beli kamera sendiri tau! huhuhu

 

Abah.

Advertisements

Responses

  1. eh..bukan abah auni ke nak hadiahkan slr kalau auni nak? hahahaaa…

  2. ishk…. abah pun beli sendiri!! takkan anak nak dapat free free jaa… hahaha

  3. aLa abah beLikan La k..uhuehuae cuN.. moh singgah : http://enciksani.wordpress.com/ 😉 😉


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: