Posted by: alidahlan | Januari 19, 2009

Ikut abah ke Sabah Di Bawah Bayu

Assalamualaikum…

Lama abah tak update blog auni nih… Tok ummi pun duk tunggu-tunggu gambar terbaru auni, alhamdulillah hari khamis lepas abah balik Shah Alam untuk amik Auni dan Ibu balik…. walaupun abah baru tinggal 2 minggu… banyak juga perubahan pada auni, yang paling abah suka ialah, auni akan layan abah bercerita smbil senyum… senyum auni la paling comel sekali dalam hidup abah!! makcik2 dan pakcik auni kat Shah Alam pun selalu usik2 auni.. dan auni akan tersenyum kat diorang… lagi satu Auni dah pandai menangis kuat-kuat….. tak tau laa berapa decibel! tp perit jugak la telinga abah mendengarnya…

     

 

Hari Ahad pagi, hari untuk kita sekeluarga akan balik ke Sabah. Pukul 4 pagi lagi auni dah bangun.. Atuk bawak Estima pakcik man nak hantar kita sekeluarga pegi Airport.. semua pakcik-makcik ikut antar Auni.. kecuali Pakcik Atih! Masuk flight jer auni terus nguap…

 

Abah risau gak sebab masa take off auni tanak nyusu…. risau tekanan di telinga auni… sepanjang perjalanan lebih kurang 2 1/2 jam auni tido jer… abah ngan ummi bleh la makan dengan senang hati… Salute M.A.S for ur hospitality…!! cuma tukarla kapal terbang tuu… tekanan kuat sgt laa.. telinga org dewasa pun tak tahan, inikan pulak budak umur sebulan macam auni…. thanks sekali lagi pada crew MAS hari itu… sorry laa bantal biru kat atas tu, auni tanak lepas! so abah ambik bawak balik laa…. huhuhu

byk lagi abah nak citer… tapi dah dua malam auni susah tido nihh! abah tengah menulis nih pun auni masih celik baring sebelah ibu… sian ibu, kejab, abah nak mandi dulu baru balik main badminton…. nnt abah tidorkan auni…

Khallas!

Salamualaik.

Advertisements

Responses

  1. sayang tul ko kat anak ko nih ali. Auni bila dah besar kena sayang abah cem ni gak tau.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: