Posted by: alidahlan | November 28, 2008

2 days… n more coming…

alhamdulillah….

setakat ini auni berumur 2 hari… setelah berbincang dengan beberapa pakar dlm bahasa arab, akhirnya aku memilih nama untuk si chubby nih… Nur ‘Arfa Auni ( ingat yer pakcik2 dan makcik2…’ain tau.. mula huruf ‘Ain.. huhu ) sebab abah dia pun mula huruf ‘ain jugak… hehe..

Hari ini awal pagi… ada bidan kampung datang check auni… dia suruh abah bawak ibu dan auni pegi klinik untuk check kuning… keputusan kuning auni buat pertama kali alhamdulillah 5.1, esok baru tgk mcmna turun ker tak? harap-harap turun la… amin!

Dah dua hari umur auni ni… byk perangai yg dah mula dikenal pasti… mudah tergezut ( mcm ibu dia ) suka tido ( mcm abah dia ).. hahahahaha…. dan beberapa perkara baru sudah mulai memberi kegembiraan kepada kami abah dan ibu… dia senyum tadi… hehehe.. tp abah tak sempat snap! takper… lenkali…

Ok laa… abah dah penat… tinggal auni sekejab pegi main badminton tadi… abah nak tutup mac… dah 3 minggu tak shut down… bg mac nih rest kejab… abah nak jaga auni…

 

wassalam.

Abah.

Advertisements

Responses

  1. Like U . . conGratuLate . .


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: